Team coaching met paarden

Wij geloven dat teamwork de sleutel is tot succes. Of je nu werkt aan een project, een bedrijf runt of een sportteam leidt, de kracht van een team ligt in de verbinding tussen de individuele leden. Maar soms kan het vinden van die verbinding een uitdaging zijn. Misschien loopt je team vast of merk je dat er meer potentieel in de productiviteit zit. Of misschien wil je gewoon een betere band opbouwen met je collega's.

Ook als medewerker in de zorg of het onderwijs bijvoorbeeld, weet je als geen ander dat teamwork essentieel is voor het leveren van de best mogelijke zorg of educatie. Maar soms kan het vinden van die verbinding een uitdaging zijn. Misschien loopt je team vast of merk je dat er meer potentieel in de productiviteit zit. Of misschien wil je gewoon een betere band opbouwen met je collega's.
Daarom bieden wij teamcoaching ondersteund met paarden aan. Paarden zijn uitstekende coaches omdat ze direct en eerlijk feedback geven, zonder oordeel of vooroordelen. Onze coaching is gericht op elk team dat op zoek is naar verbinding of wil onderzoeken waar de kracht ligt. Ons programma is altijd maatwerk en begint met een persoonlijk gesprek om te begrijpen wat jouw team nodig heeft en waar we aan moeten werken.

Onze duo- of teamopdrachten tussen de paarden zijn ontworpen om de communicatie, samenwerking en leiderschapskwaliteiten van het team te verbeteren. We zorgen ervoor dat elke deelnemer zich veilig en comfortabel voelt, dus als iemand angstig is voor paarden, horen we dat graag van tevoren. We zullen hiermee rekening houden bij het opzetten van de oefeningen.

Naast onze coaching met paarden hebben we ook een coachkaartenset ontwikkelt voor teams. Deze set is speciaal ontworpen om het gesprek aan te gaan met de individuele teamleden en de groepssfeer te verbeteren. De set bestaat uit vier categorieën en is uniek in zijn soort. De handleiding van deze set is te downloaden op onze website na aanschaf van de kaarten.
Ben je klaar om de kracht van teamwork te ontdekken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze coaching met paarden en onze coachkaartenset.