Aanbod

De coachsessies die ik geef zijn voor volwassenen en altijd op maat aan de hand van jouw vragen en wensen. 
Voordat we starten maken we eerst kennis tijdens een vrijblijvend en kosteloos gesprek.
Aan de hand van dit gesprek maken we een plan voor eventuele verdere sessies.
Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Een coaching sessie duurt gemiddeld 60-90 minuten.

Losse sessie: 
In 1 á 2 sessies krijg je inzicht in waar jouw irritaties of problemen vandaan komen. Wat maakt dat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt. Losse sessies zijn ook geschikt als je merkt dat je iets wilt veranderen, maar je de vinger er niet op kunt leggen. In 1 of 2 losse sessies leer je grip te krijgen op situaties en krijg je inzichten in jezelf. Kosten voor een losse sessie bedragen €95. 

Pakket van 3 of 5 sessies sessies: 
Bij meerdere sessies kunnen we meer de diepte in. Nadat je inzichten hebt verkregen en we samen een coachvraag hebben geformuleerd, kunnen we gaan werken aan hoe je dit kunt veranderen, waar de gevaren liggen voor een terugval en welke handvatten je nog nodig hebt. 
Wanneer je meerdere sessies boekt verandert de prijs. Voor pakketten op maat neem contact op via het contactformulier en laat je telefoonnummer achter.

Workshop "kennismaking met coachen met de inzet van paarden"
Tijdens de 2,5 uur durende workshop maak je kennis met wat coachen met de inzet van paarden kan betekenen. We beginnen met een kopje koffie of thee en een kleine voorstel ronde. Vervolgens gaan we kennismaken met de paarden en gaan we een oefening doen tussen de paarden.
We werken in groepjes van maximaal 4 deelnemers. Kosten zijn €55 per persoon.
Informeer via het contactformulier naar nieuwe data. 

Thema workshops:
Tijdens deze workshops werken we met thema's. Deze thema's worden vooraf bekend gemaakt.  Deze workshops duren 3 tot 3,5 uur afhankelijk van het thema. We werken in een groep van maximaal 4 deelnemers. We starten met koffie en thee en hebben tussendoor een pauze met iets lekkers. De kosten zijn afhankelijk van de duur en het thema. Neem voor vragen of bij interesse contact op via het contact formulier en laat je telefoonnummer achter. 

Zakelijke trajecten:
Ook zakelijke trajecten behoren tot de mogelijkheden. Denk daarbij o.a. aan teambuilding en  coachingstrajecten voor medewerkers bij stress en burn-out. Ik denk graag met je mee.
Voor vragen of een offerte vul het contactformulier in en laat je telefoonnummer achter.

Tip: coaching valt vaak onder een opleidingsbudget vanuit de werkgever. Daardoor kan een deel van de kosten wellicht worden vergoed door de werkgever. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkel- of re-integratietraject.