Individuele trajecten

Als paardencoach kan ik je helpen wanneer je op zoek bent naar meer balans in je leven. Het kan zijn dat je last hebt van werkdruk, verminderd werkplezier of dat de balans tussen werk en privé niet helemaal goed voelt. Samen met mijn kudde paarden ga ik aan de slag om jou te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Paarden zijn fantastische dieren en zijn meesters in het spiegelen van menselijk gedrag. Hierdoor kunnen ze jouw gedrag spiegelen en je helpen om inzicht te krijgen in je eigen patronen. Dit kan soms confronterend zijn, maar het is enorm waardevol en kan je helpen om veranderingen in gang te zetten en vooruit te komen.

Of je nu net begint met werken of al jarenlange werkervaring hebt, iedereen kan bij mij terecht voor persoonlijke coaching. Ik werk met de methode NLP, een methode voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Door middel van deze methode help ik je om meer inzicht te krijgen in je eigen gedachten en gedragingen, zodat je beter kunt begrijpen waarom je soms vastloopt. Door de combinatie van coaching met paarden en NLP bied ik een unieke en effectieve vorm van coaching aan die jou kan helpen om weer in balans te komen.

Wist je dat veel werkgevers een persoonlijk opleidingsbudget hebben waar jij als werknemer gebruik van kunt maken? Dit budget kan vaak worden ingezet voor persoonlijke ontwikkeling, zoals individuele coaching met paarden. Een goede investering in jezelf en je toekomst!
Ik ben gevestigd in Wijchen, vlakbij Nijmegen. Als jij op zoek bent naar een manier om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken en meer balans in je leven te vinden, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken.